Framtidsdrömmar


Vad tänker du på?

Denna LO spakades under LC-mässan då det var en utmaning att scrappa med cardstock och pennor, så det är just detta jag har använt mig av.


Ben & Jerry's




Vattuman


I love beer


Syskonkärlek


grand Canyon


Hollywood


Syskonkärlek


Jag och Elvira vid ringmuren i visby sommaren 2007

I <3 Music

Fotot är taget i bulgarien när jag är ungefär 7 år. I min hand håller jag ett kasettband med Backstreet boys. Yeah!

Lipsill


Back in the days


Min första LO

Här är den första LO:on jag gjorde. Jag tyckte inte att den var finså och jag tycker inte att den är fin nu heller. hehe

Skiss

Slänger in en liten skiss som jag ritat tidigare.


Detta är jag

Så har jag skaffat mig en scrapbooking blogg som med största sannolikhet endast kommer att läsas av min kära mamma. Det är också hon som har fått mig att komma in i scrapvärlden. Men jag blev inte intresserad på en gång, det var först för några månader sedan som jag fick upp ögonen för denna hobby på riktig. Och sen dess har jag varit fast. Det är riktigt roligt måste jag säga! Jag har till och med byggt mig en egen pysselhörna i mitt rum som jag i något senare inlägg kan visa.

Men nu tänkte jag bara skriva en kort presentation om mig själv. Jag heter Sarah och är 17 år. Går andra året på gymnasiet, sam-beteende. När jag inte pluggar så brukar jag träna, umgås med familj och vänner, baka titta på film och självklart scrappa. Jag bor i Nacka tillsammans med min söta lillasyster Elvira som snart ska fylla 4 år samt min mamma och Magnus (min "bonuspappa").


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0